Nicuşor Dan se pregăteşte să deschidă o filială a USR la Galaţi

Luni, 18 Iulie 2016 00:00
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a declarat că 4.000 de oameni şi grupuri şi-au exprimat susţinerea şi adeziunea pentru această formaţiune, iar peste aproximativ o lună ar putea fi anunţată constituirea unor filiale ale Uniunii Salvaţi România, transmite Agerpres.
"Ne-au scris cam 4.000 de oameni şi grupuri. Sunt vreo 20 de oameni din USB/USR care se ocupă să aibă dialog cu toţi aceşti oameni. Probabil că într-o lună o să începem să anunţăm filialele care se constituie. Ţinta noastră este să avem într-un termen rezonabil cel puţin o filială într-un judeţ", a afirmat Nicuşor Dan care a mai spus că a discutat deja cu oameni din Călăraşi, Ploieşti, Constanţa, Galaţi şi Râmnicu Vâlcea.
La nivelul Galaţiului, numele lui Nicuşor Dan (candidat independent la Primăria generală a Capitalei) a fost legat de cel al candidatului la funcţia de primar al muncipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, pe perioada campaniei electorale, când au apărut acuze că Ciumacenco ar fi plagiat paragrafe întregi din programul electoral al lui Nicuşor Dan.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu