17 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Nu am reuşit să transmitem mesajul de necesitate al măsurilor de austeritate”
„Nu am reuşit să transmitem mesajul de necesitate al măsurilor de austeritate”
Minusul la comunicare este o eroare pe care democrat liberalii şi-o recunosc la finele acestui an prin liderul de grup PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, care atribuie acest eşec în special membrilor de partid: “Prin militanţii noştri nu am reuşit să transmitem mesajul de necesitate al măsurilor de austeritate”. Democrat-liberalul apreciază că partidul de guvernământ a greşit prin faptul că nu a reuşit să explice suficient de clar românilor necesitatea aplicării măsurilor de austeritate, ceea ce a generat confuzie. Toader pare să fi realizat acest lucru în urma discuţiilor purtate cu pensionarii gălăţeni care au pichetat sediul PDL, însă consideră că ceea ce a ratat partidul din punct de vedere mediatic a reuşit să recupereze în discuţiile personale cu oamenii. “Noi, ca partid de guvernare, am avut o problemă pentru că nu am reuşit să explicăm aceste măsuri. Mediatic nu am reuşit, la televiziuni. Dar, discutând cu oamenii, am reuşit să le explic şi să îi întorc”, a spus Toader.
Dincolo de această senzaţie de calm, democrat liberalul a precizat că a primit inclusiv o scrisoare prin care era blestemat atât personal, cât şi familia sa. Însă a subliniat faptul că reacţiile de antipatie reprezintă “un risc” pe care trebuie să ai capacitatea să îl suporţi dacă activezi politic.
Toader şi-a încheiat intervenţia mediatică urând gălăţenilor în special “linişte” în anul ce va urma. Acest “linişte” pare să fie un refren nou al taberei portocalii, întrucât şi liderul consilierilor judeţeni PDL, Iulian Aramă, a găsit de cuviinţă să îl folosească în urarea adresată gălăţenilor.

Articole înrudite