16 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Omul de afaceri Mihai Măncilă, candidatul PP-DD pentru Pechea
Omul de afaceri Mihai Măncilă, candidatul PP-DD pentru Pechea
Partidul Poporului-Dan Diaconescu a confirmat candidatura lui Mihai Măncilă pentru Primăria Pechea. Omul de afaceri Mihai Măncilă, patronul firmei Company Med din comuna Pechea, a fost anunţat, ieri, oficial de către conducerea PP-DD Galaţi drept candidatul formaţiunii politice pentru funcţia de primar al comunei.
„Este varianta cea mai bună pentru comuna Pechea. Avem principii şi idei de modernizare a comunei, de aducere a comunei Pechea acolo unde îi este locul. Cândva, Pechea a fost fruntaşă în judeţul Galaţi. Ne dorim să îmbunătăţim traiul pechenilor. Mihăiţă Măncilă a demonstrat extrem de multe lucruri. Este un bun manager (...). Având în vedere experienţa de la alegerile locale din vară, precum şi faptul că în Consiliul Local din Pechea avem majoritate, dar şi viceprimar, sunt convins că tot PP-DD va câştiga şi de această dată”, a declarat senatorul Nicolae Marin, secretarul executiv al PP-DD Galaţi.
Omul de afaceri gălăţean, care nu a mai făcut parte dintr-un partid politic şi nu a mai candidat la vreo funcţie publică, a precizat că s-a înscris în PP-DD în urmă cu o săptămână, după ce s-a consultat cu mai mulţi cetăţeni, dar şi cu angajaţii săi.
„Am decis să candidez deoarece afacerea funcţionează destul de bine cu ajutorul soţiei şi al angajaţilor. Acum am timp pe care să îl dedic dezvoltării comunei şi să contribui la creşterea nivelului de trai al localnicilor. Muncitorii şi cetăţenii m-au convins. Îmi voi da toată silinţa să aduc Pechea acolo unde merită”, a declarat Mihai Măncilă.
Potrivit deputatului Eugen Chebac, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PP-DD, alegerile locale anticipate din comuna Pechea vor avea loc, cel mai probabil, pe data de 24 februarie. În acest caz, campania electorală pentru fotoliul de primar ar urma să primească startul pe data de 10 februarie.


Articole înrudite