05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Întâlnirile Consiliului Local seamănă mai mult a „arene politice” decât a loc al dezbaterilor de proiecte în favoarea cetăţenului. Ultima întâlnire nu a făcut rabat de la „tradiţie”, cei din opoziţie încercând să arate că sunt capabili de a face opoziţie. De cealaltă parte, a puterii, situaţia este la fel de dură, încercându-se a se para orice fel de „deraiere”, pentru a se menţine „linia pur legislativă”. Aceste contradicţii nu au făcut timp de trei luni decât să creeze discuţii, nervi, „ieşiri” publice şi cam atât. Poate viitorul va veni şi cu idei constructive, benefice celor ce au ales membrii Consiliului Local cu scopul de a aduce propuneri inovatoare, care să ducă la îmbunătăţirea nivelului de trai al cetăţenului şi nu la răfuieli politice şi discuţii sterile.
Unul dintre cei mai volubili consilieri locali, din opoziţie, Samir Oancă, a „ameninţat” puterea cu iniţiative care vor uimi pe toată lumea, iar în acest sens preşedintele PP-DD filiala Tecuci a precizat: „Noi nu suntem plătiţi din bani publici să râdem. Vă vom uimi cu proiectele de hotărâre cu care vom veni”.
Până când aceste proiecte inovatoare vor prinde viaţă, „contrele” opoziţiei rămân baza şi este posibil ca uneori chiar şi acestea să fie constructive. Cine mai ştie?


Articole înrudite