29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Reveniţi în opoziţie, democrat-liberalii îşi reamintesc gustul amărui al luptei electorale dusă din barca celor care vor să acceadă la putere. Liderul PDL al organizaţiei gălăţene, deputatul Mircea Toader reclamă faptul că USL face presiuni asupra efectivelor de partid PDL, încercând ca prin diferite acţiuni de intimidare să îi determine să abandoneze acţiunile de promovare a candidaţilor APP (PDL şi UNPR).
Toader a oferit câteva exemple în acest sens: o poştăriţă, Alina Leonte, a fost ameninţată că îşi va pierde locul de muncă dacă nu renunţă la intenţia de a deveni consilier local în localitatea Cosmeşti; la Ghidigeni unul dintre contracandidaţi l-a bătut pe candidatul la fotoliul de primar al PDL; la Frumuşiţa oamenii primarului i-au bătut pe cei care făceau campanie APP.
Aceste exemple au fost urmate de un comentariu al deputatului PDL: „Au dorit să aibă conducerea administraţiei ca să facă ei legea, deşi susţineau că PDL vrea să fure alegerile”. Toader şi-a mai exprimat neîncrederea privind acceptarea propunerilor făcute de primarii PDL privind preşedinţia secţiilor de vot, conform legislaţiei în vigoare, presupunând că propunerile vor fi modificate de reprezentanţii guvernului în teritoriu.


Articole înrudite