29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

O delegaţie de pensionari ai Alianţei Pensionarilor pentru Conciliere în frunte cu preşedintele Vasile Panţuş se vor întâlni marţi, la ora zece, cu ministrul Muncii, Rovana Plumb, căreia îi vor spune păsurile pe care le-au strigat în ultimele luni în cadrul diferitelor acţiuni organizate în oraş. Reamintim că ultima acţiune de protest - spontană, susţine Vasile Panţuş - a avut loc vineri, când circa 50 de pensionari s-au adunat în faţa sediului Prefecturii, nemulţumiţi că promisiinile care le-au fost făcute de unii politicieni gălăţeni nu au fost îndeplinite, şi aici ne referim la transportul la Bucureşti pentru a putea discuta cu ministrul Muncii.
„Duminică m-a sunat domnul senator Saghian, care mi-a zis că a vorbit cu domnul Dan Nica şi cu doamna ministru al Muncii şi că suntem aşteptaţi marţi, la ora 14, la sediul ministerului, pentru o întâlnire în care să discutăm despre problemele noastre”, ne-a declarat Vasile Panţuş.
Reamintim că pensionariii doresc modificarea legislaţiei astfel încât să fie eliminate unele discrepanţe în cazul celor care au lucrat în grupa 1 de muncă, aceştia afirmând că ar fi furaţi lunar cu câteva milioane de lei. Rămâne de văzut care vor fi rezultatele acestei întâlniri, mai ales dacă ţinem cont de faptul că demersurile făcute în ultimii ani pe această temă nu au avut sorţi de izbândă, pensionarii alegându-se doar cu promisiunea că li se vor rezolva doleanţele.


Articole înrudite