15 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Pentru ultimul sfert de mandat, Tania Bogdan a primit mai multe atribuţii în CJ
Pentru ultimul sfert de mandat, Tania Bogdan a primit mai multe atribuţii în CJ
Vicepreşedintele CJ Tania Bogdan (PNL), ţinta unui atac verbal grosolan produs public la şedinţa ordinară din luna mai, a primit sprijin prin suplimentarea atribuţiilor. Reamintim cititorilor că liberala a fost insultată public de consilierul judeţean Iulian Aramă (PDL), care o acuza că „doarme” şi nu îşi umple cu nimic timpul pe la CJ. Fost inspector şcolar general în mandatul anterior, liberala primeşte şi în prezent consideraţia cadrelor didactice gălăţene pentru numeroase investiţii de care au beneficiat multe unităţi şcolare, ceea ce a necesitat, evident, implicarea conducerii Inspectoratului. E adevărat, unii colegi consilieri comentau că Iulian Aramă era niţeluş sub influenţa lui Bachus la şedinţa publică, ce îi explica oarecum bădărănia. La acel moment Eugen Chebac a intervenit în apărarea onoarei liberalei, pentru a-i preciza lui Aramă că ar tebui să îl întrebe pe el, în calitate de preşedinte CJ, ce atribuţii i-a desemnat vicepreşedintei liberale.
Liderul liberalilor, Victor Paul Dobre, a precizat luni că Tania Bogdan a primit atribuţii suplimentare în funcţia de vicepreşedinte al CJ. Până la modificarea survenită, liberala avea printre atribuţii evaluarea personalului aparatului CJ şi chestiunile legate de învăţământ. În viitor, Eugen Chebac se va sprijini pe ajutorul liberalei privind gestionarea problemelor legate de sănătatea de la nivelul judeţului, programele ECOSERV, precum şi alte programe de mediu, ce i-au revenit punctual Taniei Bogdan.
Contactată telefonic, pentru a ne răspunde dacă este mulţumită de noile sarcini de serviciu ce îi revin din funcţia de vicepreşedinte CJ, Tania Bogdan ne-a declarat: „Nu sunt nici mulţumită, nici nemulţumită. În mod sigur aş fi putut face şi mai multe lucruri, dar dacă preşedintele CJ consideră că acestea sunt atribuţiile de care trebuie să mă ocup, mă voi achita de sarcini cât mai bine posibil, aşa cum am făcut-o şi în trecut cu diferite atribuţii ce mi-au fost încredinţate, fără să fi fost mediatizate”.
Cu o persoană capabilă în apropiere, care şi-a demonstrat eficienţa în managementul învăţământului unui judeţ întreg, preşedintele CJ, Eugen Chebac, nu are motive să considere că abuzează de practica managerilor eficienţi privind delegarea responsabilităţilor. Cu siguranţă va obţine şi feed-back.


Articole înrudite