02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Picu Roman va candida din partea PP-DD pentru un mandat de deputat
Picu Roman va candida din partea PP-DD pentru un mandat de deputat
După ce a fost „mazilit” de către preşedintele Partidului Conservator, Eugen Durbacă, fostul consilier local Picu Apostol Roman a trecut în barca Partidului Poporului-Dan Diaconescu. De altfel, începând de miercuri, fostul conservator a preluat conducerea Organizaţiei Municipale a PP-DD Galaţi, în urma unor negocieri purtate la Bucureşti. Picu Roman ne-a declarat că are un mandat de interimat, de 60 de zile, timp în care se va ocupa de reorganizarea formaţiunii politice gălăţene şi va pregăti alegerile pentru funcţiile de conducere din PP-DD Galaţi.
„Este adevărat că am preluat conducerea Organizaţiei Municipale a partidului. Eu am primit sarcina de a reorganiza municipiul, după care să pun la punct alegerile pentru funcţiile de conducere. Am discutat personal cu Diaconescu despre aceste lucruri. Nu exclud varianta de a candida pentru şefia Organizaţiei Municipale a PP-DD, deci de a deveni pe deplin preşedinte”, ne-a spus Picu Roman.
Revenirea lui Picu Roman pe scena politică gălăţeană ar putea reprezenta o palmă pentru Eugen Durbacă, în condiţiile în care, potrivit unor surse, fostul consilier local se pregăteşte să candideze pentru un mandat de deputat într-un colegiu din municipiul Galaţi, împotriva USL.
„Nu exclud această candidatură, însă este prea devreme să pot confirma. Este nevoie de un studiu sociologic. Dacă mă plasez bine în sondaje, voi candida. Îmi doresc acest lucru”, ne-a declarat Picu Roman.

Articole înrudite