×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 295

Picu Roman va candida din partea PP-DD pentru un mandat de deputat

 
Vineri, 17 August 2012 03:00
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
După ce a fost „mazilit” de către preşedintele Partidului Conservator, Eugen Durbacă, fostul consilier local Picu Apostol Roman a trecut în barca Partidului Poporului-Dan Diaconescu. De altfel, începând de miercuri, fostul conservator a preluat conducerea Organizaţiei Municipale a PP-DD Galaţi, în urma unor negocieri purtate la Bucureşti. Picu Roman ne-a declarat că are un mandat de interimat, de 60 de zile, timp în care se va ocupa de reorganizarea formaţiunii politice gălăţene şi va pregăti alegerile pentru funcţiile de conducere din PP-DD Galaţi.
„Este adevărat că am preluat conducerea Organizaţiei Municipale a partidului. Eu am primit sarcina de a reorganiza municipiul, după care să pun la punct alegerile pentru funcţiile de conducere. Am discutat personal cu Diaconescu despre aceste lucruri. Nu exclud varianta de a candida pentru şefia Organizaţiei Municipale a PP-DD, deci de a deveni pe deplin preşedinte”, ne-a spus Picu Roman.
Revenirea lui Picu Roman pe scena politică gălăţeană ar putea reprezenta o palmă pentru Eugen Durbacă, în condiţiile în care, potrivit unor surse, fostul consilier local se pregăteşte să candideze pentru un mandat de deputat într-un colegiu din municipiul Galaţi, împotriva USL.
„Nu exclud această candidatură, însă este prea devreme să pot confirma. Este nevoie de un studiu sociologic. Dacă mă plasez bine în sondaje, voi candida. Îmi doresc acest lucru”, ne-a declarat Picu Roman.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu