27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Grei sunt politicienii ăştia…” a fost remarca unui simplu tecucean, care a observat cum bannerele electorale atârnă, împovărate de gheaţă, ameninţătoare peste autoturismele aflate în mers sau deasupra trotuarelor, încercând să „impresioneze” cu orice chip trecătorii înfriguraţi.
Încă din data de 9 decembrie iarna şi-a făcut simţită prezenţa la Tecuci, cu o serie de capricii menite să aducă disconfort tecucenilor şi nu numai. Pe lângă gerul destul de „înţepător”, viscolul a dat tărie iernii, acesta fiind cocktail-ul ideal al sezonului rece. Ploaia din 9 decembrie cu zăpada de după şi gerul ce nu a mai contenit au transformat bannerele electorale în adevărate pericole publice. O serie de astfel de bannare s-au rupt, însă cele cu sfori rezistente au reuşit chiar să strâmbe stâlpii de electricitate, care s-au înclinat datorită greutăţii. Un astfel de caz a fost reclamat de fostul consilier local Mişu Scorţa, care s-a văzut „ameninţat” de un astfel de banner „glazurat”.
„Bannerul ce atârnă în dreptul societăţii mele, între doi stâlpi, este plin de gheaţă şi datorită greutăţii s-a înclinat stâlpul de electricitate. Dacă nu este dat jos bannerul, este posibil ca stâlpul să se rupă şi să rămân fără electricitate”, a spus fostul consilier municipal.
Astfel de bannere sunt întâlnite peste tot, pe raza municipiului Tecuci, ele ameninţând tot ce mişcă prin raza lor. Concluzia este extrem de clară: avem politicieni grei de tot.


Articole înrudite