26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Preşedintele Comisiei de Transporturi din Senatul României aduce clarificări privind cele mai mari proiecte de infrastructură din judeţul Galaţi
Preşedintele Comisiei de Transporturi din Senatul României aduce clarificări privind cele mai mari proiecte de infrastructură din judeţul Galaţi

Trei dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din judeţul Galaţi se tot tărăgănează, cel mai des fiind evocaţi paşii procedurali ai licitaţiilor de execuţie, licitaţii lansate în sistemul electronic de achiziţii publice.

Preşedintele Comisiei de Transporturi din Senatul României, senatorul gălăţean PSD Daniel Butunoi, aduce clarificări vizavi de proiectele importante vizând infrastructura judeţului prin intermediul unul comunicat de presă în care anunţă că licitaţia pentru centura mare a Galaţiului ar putea fi reluată în câteva zile.

„Astăzi, 15 aprilie 2020, am avut o întâlnire la cel mai înalt nivel cu conducerea Ministerului Transporturilor, în cadrul căreia am verificat şi am solicitat clarificări referitoare la proiectele importante pentru infrastructura de transport a judeţului Galaţi. Astfel, doresc să vă informez în ce stadiu se află proiectele majore pentru judeţul nostru:

1. Centura mare a municipiului Galaţi - Astăzi (n.r. - 15 aprilie 2020) vor fi comunicate răspunsurile la cele 150 de clarificări solicitate, totodată am stabilit data de 18 mai ca fiind termenul limită de depunere a ofertelor de realizare.

2. Drumul expres Galaţi-Brăila - Procedurile sunt în plină desfăşurare, au fost stabilite clarificările solicitate, termenul limită de demarare fiind 14 mai.

3. Centura municipiului Tecuci - Este un obiectiv cu un istoric complicat şi îndelungat, dar în acest moment suntem în termenul de depunere al expertizei şi am primit angajamentul conducerii Ministerului Transporturilor că această lucrare se va finaliza în acest an. Doresc să vă asigur că nu vom renunţa la aceste proiecte care sunt de maximă importanţă pentru judeţul Galaţi“, informează senatorul PSD, Ionel Daniel Butunoi.


Articole înrudite