26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
În ultima perioadă de timp în „sânul” partidelor politice din Tecuci se fac socoteli, planuri, strategii, în vederea alegerilor parlamentare de la începutul lunii decembrie. În timp ce mai toate formaţiunile politice fac publice numele candidaţilor, Organizaţia PP-DD Tecuci „,mocneşte”, intenţionând a-şi uimi atât contracandidaţii, cât şi electoratul.
„Până la această dată nu au fost bătute în cuie numele care urmează a participa ca şi candidaţi la alegerile viitoare, tot ce vă pot spune este că organizaţia municipală îl va susţine necondiţionat pe Eugen Chebac, care este un plus pentru partid, având o vastă experienţă în administraţie. Revenind la Tecuci, nu au fost hotărâte persoanele care vor candida şi de pe ce poziţii, suntem încă în dezbateri. Un nume vă pot spune, totuşi, numele meu, ca şi candidat pe Colegiul 2, Camera Deputaţilor. Colegii de partid şi simpatizanţii au fost de acord că trebuie să ies în faţă, că am un mesaj ponderat din punct de vedere politic şi economic. Din acest an sunt şi student anul I la Relaţii publice, din cadrul Universităţii Apollonia iar acest lucru îmi conferă mai mult curaj. Curaj am avut şi la alegerile locale, când m-am luptat cu două alinţe puternice şi tot am învins, iar acest lucru este apreciat de tecuceni, care îmi sprijină acţiunile şi mă ajută cu speranţa că voi reuşi să schimb ceva măcar din ceea ce îşi doresc”, a declarat preşedintele Organizaţiei PP-DD Tecuci, Samir Oancă.
Acesta a adăugat: „Noi nu ne grăbim să anunţăm numele candidaţilor, locurile pe colegii, pentru a dejuca planurile contracandidaţilor, care vânează locurile vulnerabile”, a concluzinat Oancă.


Articole înrudite