25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Prorectorul Universităţii "Dunărea de Jos" s-a înscris în PNL Galaţi
Prorectorul Universităţii "Dunărea de Jos" s-a înscris în PNL Galaţi

Organizaţia Municipală a PNL Galaţi are un nou membru. Este vorba de Ştefan Baltă, prorector al Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi.
"PNL Galaţi face un nou pas în direcţia reformării şi împrospătării clasei politice, Ştefan Baltă fiind cunoscut ca o personalitate puternică, un model de profesionalism, un om care s-a implicat cu pasiune în construirea unei carierei universitare, didactice şi ştiinţifice, fără a fi vreodată înregimentat politic", se arată în comunicatul PNL Galaţi.
"Consider că implicarea în politică este obligatorie pentru noua generaţie. A sta pe margine şi a critica în permanenţă lipsa profesionalismului nu este o soluţie. Implicarea reprezintă singura alternativă reală, singura speranţă la o dezvoltare sănătoasă a societăţii noastre. Am cumpănit mult, pentru că, din păcate, politicienii sunt asociaţi în ziua de astăzi cu corupţia. Vreau să vă asigur că voi face tot ce-mi stă în putere pentru ca noua generaţie politică să nu primească o astfel de etichetă", le-a transmis Ştefan Baltă membrilor Biroului Executiv al PNL Galaţi, care au aprobat în unanimitate înscrierea sa în partid.
Ştefan Baltă are 35 de ani, este conferenţiar doctor în cadrul Facultăţii de Inginerie şi ocupă funcţia de prorector al Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi.


Articole înrudite