27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Acest lucru susţine că îl va face în fiecare zi de vineri din cursul lunii noiembrie liderul Alianţei pentru Conciliere a Pensionarilor, Vasile Panţuş care ne-a declarat că a depus autorizaţie la Primărie pentru a obţine undă verde pentru viitoarele acţiuni.
„Acţiunea dorim să o facem în fiecare zi de vineri din luna noiembrie, între orele 9 şi 14, când vom începe cu pichetarea Prefecturii timp de câteva minute, după care ne vom deplasa la sediile tuturor partidelor politice din Galaţi. Dorim să ne arătăm astfel nemulţumirea faţă de toţi politicienii gălăţeni pentru faptul că nu au făcut nimic pentru ca pensiile să  fie majorate, aşa cum spune legea, şi să cerem să se ia măsuri pentru înfiinţarea de locuri de muncă”, ne-a declarat Vasile Panţuş.
Dacă anul trecut ţinta principală a criticilor pensionarilor conduşi de Vasile Panţuiş erau cei de la PDL Galaţi, care erau atunci la guvernare, de data aceasta nemulţumirile pensionarilor se vor îndrepta mai ales faţă de politicienii de la USL, care se află la guvernare.
„Suntem nemulţumiţi că atunci când erau în opoziţie domnii Ponta şi Antonescu ne-au promis nouă, pensionarilor, că dacă USL va veni la putere vor creşte pensiile, lucru care nu s-a întâmplat, aşa cum nu s-a întâmplat nici când cei de la PDL erau la guvernare”, a declarat Panţuş. Este greu de crezut că acţiunea pensionarilor gălăţeni va avea vreun efect atât timp cât acum câteva luni parlamentarii USL au votat în Parlament împotriva proiectului de lege depus atunci când se aflau în opoziţie de către un parlamentar PSD şi care prevedea majorarea valorii punctului de pensie.


Articole înrudite