07 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
PSD Galaţi şi-a desemnat candidatul la Primăria Galaţi
PSD Galaţi şi-a desemnat candidatul la Primăria Galaţi

Organizaţia Judeţeana a PSD Galaţi şi-a desemnat candidatul pentru alegerea viitorului primar al municipiului, la alegerile care vor avea loc în vara anului viitor. Astfel, Biroul Permanent Judeţean al PSD Galaţi l-a desemnat pe preşedintele TSD Galaţi (Organizaţia Municipală), Ionuţ Pucheanu, să candideze la funcţia de primar al Galaţiului. „Desemnarea candidatului s-a făcut cu unanimitatea voturilor membrilor Biroului Permanent”, transmite purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi, Claudiu Brînzan.
Ionuţ Pucheanu este în prezent directorul Societăţii Locale de Salubritate ECOSAL, are 34 de ani şi este căsătorit. A absolvit Facultatea de Drept la Bucureşti, având şi un masterat în acest domeniu, şi a absolvit şi Institutul Diplomatic Român, tot la Bucureşti.
„Hotărârea Biroului Permanent al PSD Galaţi se bazează pe noul Cod de conduită al social-democraţilor, desemnând un om tânăr, recent  intrat în politică, un om care ar putea moderniza şi dinamiza atât Primăria Galaţiului, cât şi organizaţia de partid. Ionuţ Pucheanu face parte din tânăra generaţie de politicieni de la care atât votanţii PSD, cât şi societatea civilă, au multe aşteptări şi speranţa că aşteptările le vor fi realizate”, mai spune purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi.


Articole înrudite