03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Rectorul Universităţii „Dunărea de Jos“ a renunţat să mai candideze din partea PSD
Rectorul Universităţii „Dunărea de Jos“ a renunţat să mai candideze din partea PSD

Rectorul Universităţii „Dunărea de Jos“, Puiu-Lucian Georgescu, a anunţat că renunţă la candidatura la alegerile parlamentare. Aflat pe locul 5 în lista PSD Galaţi pentru Camera Deputaţilor, Puiu-Lucian Georgescu a luat această decizia la numai două zile după ce PSD Galaţi a făcut publică lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare (Citește și PSD Galaţi şi-a desemnat candidaţii la alegerile parlamentare).

„În urma unei largi consultări cu echipa de conducere din Universitatea «Dunărea de Jos» din Galaţi, am luat decizia să renunţ la candidatura pentru alegerile parlamentare din partea PSD. Am avut în vedere responsabilităţile complexe de management şi strategia de dezvoltare a Universităţii, care necesită prezenţa efectivă a rectorului în Galaţi. Universitatea «Dunărea de Jos» din Galaţi îşi reiterează intenţia de a se implica plenar în dezvoltarea comunităţii locale, judeţene, regionale şi naţionale, fiind o componentă de bază a acesteia, prin aportul ştiinţific, tehnic şi de inovare, aşa cum se întâmplă în întreaga lume. Rolul universităţii este, pretutindeni în lume, unul major care creează plus valoare comunităţii şi trebuie apreciat ca atare“, a scris Puiu-Lucian Georgescu, pe pagina sa de Facebook.

Până la ora publicării acestui material, PSD Galaţi nu a exprimat niciun punct de vedere cu privire la decizia rectorului Universităţii „Dunărea de Jos“ Galaţi.

 


Articole înrudite