04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Înaintea Crăciunului, politicienii partidelor mari (PSD, PNL, PDL şi în oraşul nostru inclusiv PC) s-au întrecut în urări adresate gălăţenilor. În majoritate, politicienii au convenit că viitorul an va fi unul tumultuos.
PSD-iştii (Claudiu Brânzan, Viorel Ştefan şi Florin Pâslaru) visează la finele anului 2012, când speră în revenirea la guvernare; conservatorul Bogdan Ciucă avertizează că va fi un an plin de schimbări la nivelul clasei politice, invlusiv locale (fără a detalia); Dobre este în asentimentul social democraţilor şi consideră că o „ameliorare” a situaţiei este de aşteptat după alegerile din toamnă, pe care consideră că opoziţia va reuşi să le câştige; democrat liberalii ne aştern, prin Mircea Toader, covorul austerităţii. Astfel e motivat bugetul auster, tocmai fiindcă ne aflăm în plină criză, iar românii cei norocoşi se vor afla „în furtuna” economică.
Cel mai onest şi aplicat cetăţenilor a fost mesajul senatorului liberal, dr. Paul Ichim: „Urez tuturor un an suportabil. Aş fi ipocrit să spun că, la informaţiile pe care le avem, vă urez un an bun, pentru că ştiu sigur că nu va fi bun. Eu vă urez să fie suportabil. Îmi doresc din suflet ca lumea să nu-şi dea votul pe o beţie sau la beţie. Lumea să voteze cu mintea limpede. Poate vom reuşi să punem ţara pe şine”.


Articole înrudite