18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Senatorul Nicolae Marin (PRO România) dă lovitura cu candidatul la Primăria Galaţi
Senatorul Nicolae Marin (PRO România) dă lovitura cu candidatul la Primăria Galaţi

Pe scena politică gălăţeană încă nu s-au împărţit toate ”rolurile” pentru candidaţii la alegerile locale. La PSD lucrurile sunt clare, Costel Fotea la CJ şi Ionuţ Pucheanu la Primăria Galaţi, la PNL se ştie deja că pentru funcţia de preşedinte al CJ candidează George Cătălin Stângă, iar la Primărie este susţinut candidatul USR PLUS, Bogdan Rodeanu. Candidatul USR PLUS Galaţi pentru Consiliul Judeţean este Bogdan Dumitrescu (PLUS Galaţi). ALDE a anunţat deocamdată doar candidatul la Primăria Galaţi şi a nume Cristian Dima, iar candidaţii PMP sunt Oana Claudia Iurescu la CJ şi Cătălin Cristache la Primăria Galaţi. Umaniştii de la PPU Galaţi în frunte cu Eugen Durbacă au ”ameninţat” încă de acum trei săptămâni că că vor anunţa în câteva zile recrutări importante şi candidaţi cu notorietate. Au uitat să mai anunţe sau nu au ce anunţa.

PRO România a anunţat printre primii candidatul la CJ în persoana senatorului Nicolae Marin, însă la primăria Galaţi încă nu s-a anunţat desemnarea unui candidat. Se pare că, după plecarea lui Eugen Durbacă de la PRO România la umanişti, senatorul Nicolae Marin, care a declarat încă din iarnă că doreşte să atragă în partid personalităţi cu notorietate, a dat lovitura şi va lansa, în curând, candidatul la Primăria municipiului Galaţi, nimeni altul decât fostul primar, Marius Stan. Potrivit informaţiilor de ultimă oră, fostul primar al Galaţiului, Marius Stan, poartă discuţii cu preşedintele PRO Românua, Victor Ponta, pentru a fi candidatul susţinut de acest partid pentru Primăria Galaţi. De altfel, Marius Stan a participat şi la negocierele între PNL, USR, PLUS, PMP, PACT pentru desemnarea unui candidat unic al dreptei, însă Bogdan Rodeanu (USR) a fost preferatul.

116110915 2772039853028266 7787211653122796238 n

„Astăzi s-a alăturat echipei PRO România, fostul primar al municipiului Galaţi, Marius Stan, care va candida din partea formațiunii noastre pentru funcţia de edil al municipiului Galaţi! Îi urez bun venit şi cred că experienţa acumulată în administraţia locală este punctul forte al celui mai bun candidat pentru o astfel de funcție. Consider că din acest moment echipa PRO România Galaţi este completă şi pornim spre o schimbare profundă atât în administraţia judeţeană cât și în cea locală. Cred că gălăţenii ne vor sprijini și îi îndemn să se alăture eforturilor noastre dacă îşi doresc ca după 30 de ani să elimine prin VOT, din administraţia locală şi judeţeană, cumetriile, nepotismul şi alte feţe învechite care au ținut Galațiul pe loc!“, spune senatorul Nicolae Marin.


Articole înrudite