×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 296

Toader nu vede un viitor de lungă durată pentru USL la Galaţi

 
Luni, 03 Martie 2014 00:00
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În privinţa destrămării USL, deputatul PDL Mircea Toader e de părere că, încet-încet, "unda de şoc de la nivelul central" se va duce şi în plan local, afirmaţii ce au fost lansate în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, unde au fost comentate în special acţiunile din politica naţională.
Sursa citată nu prevede un viitor de lungă durată pentru PSD şi PNL, chiar dacă partidele susţin că vor continua aceeaşi formă de colaborare. "E greu de crezut că va rămâne pe toată perioada, până în 2016, mai ales că Guvernul va sprijini foarte mult consiliile judeţene unde au preşedinţi de consiliu judeţean şi unde îi are PNL, îi va uita. Şi atunci, încet-încet, în anumite zone poate să se menţină, dar unde se va menţine scriptic, nu se va menţine faptic", a spus Mircea Toader.
Indiferent cum va decurge situaţia, PDL va rămâne în opoziţie, iar în cazul în care, "întâmplător", PNL va trece în opoziţie, Toader a spus că democrat-liberalii sunt dispuşi să colaboreze cu ei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu