27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Fostul consilier municipal Daniel Apetrăchioaie, exclus din Partidul Social-Democrat din cauză că l-a susţinut pe Nicuşor Ciumacenco la locale, va lupta, în campania pentru alegerile parlamentare, chiar împotriva deputatului PSD Lucreţia Roşca. Proaspăt trecut în barca democrat-liberalilor gălăţeni, prim-vicepreşedintelui Municipalei PDL i-a revenit şefia Organizaţiei Colegiului numărul 7 din municipiul Galaţi, dominat de PSD, pe care social-democrata Lucreţia Roşca l-a adjudecat la alegerile parlamentare din 2008. „Răspund de campania electorală din colegiul respectiv a democrat-liberalului ce va fi desemnat să candideze împotriva deputatului Lucreţia Roşca. Acesta este un colegiu cu număr mare de voturi, în care candidatul USL, însă, are mari şanse să piardă. Spun acest lucru pentru că Lucreţia Roşca nu a făcut nimic pentru oamenii din acest colegiu. Am stat de vorbă cu aceştia, nu vorbesc în necunoştinţă de cauză. USL nu va câştiga în Colegiul 7. Voi face tot ce-mi stă în putinţă”, ne-a declarat Daniel Apetrăchioaie.
Democrat-liberalul este de părere că, în municipiul Galaţi, USL ar putea să piardă nu mai puţin de trei colegii de deputaţi: „USL poate să piardă trei colegii, respectiv pe cel al lui Florin Pâslaru, al Lucreţiei Roşca şi al lui Mihai Manoliu”.
Până să fie validată noua conducere a PDL Galaţi, Organizaţia Colegiului 7 a fost condusă de către consilierul local Cătălin Cristache, unul dintre susţinătorii senatorului democrat-liberal Marius Necula.


Articole înrudite