20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Victor Paul Dobre: Vrea să facă din al patrulea mandat un obiectiv de salvare a Moldovei
Victor Paul Dobre: Vrea să facă din al patrulea mandat un obiectiv de salvare a Moldovei

Victor Paul Dobre este probabil cel mai cunoscut om de pe lista candidaţilor PNL la aceste alegeri parlamentare. Este omul cu cea mai mare experienţă în politică şi în administraţie, o personalitate a PNL la nivel naţional.
„Am o bogată experienţă politică şi administrativă, care mă face să cred că voi fi util, în continuare, oamenilor din judeţul Galaţi. Mi-am pus amprenta pe activitatea diverselor comisii parlamentare pe unde am trecut, am dat o faţă nouă administraţiei publice locale sau judeţene, iar în ultimii ani mi-am concentrat atenţia pe consolidarea cadrului juridic al procedurilor electorale şi a finanţării politice, precum şi asupra sănătăţii publice şi drepturile de muncă. Cred că alături de echipa liberalilor gălăţeni putem face ca judeţul nostru să nu mai fie desconsiderat şi uitat atunci când vine vorba despre investiţii”, ne spune deputatul în funcţie Victor Paul Dobre.
Mandatul său va fi sub semnul unui obiectiv important: infrastructura Moldovei. De ani şi ani de zile Moldova a fost văduvită de investiţii majore.
„În Ardeal sunt trei autostrăzi, în Moldova nici măcar nu s-a proiectat vreuna, în Ardeal sunt nouă aeroporturi şi se construieşte al zecelea, în Moldova sunt trei. Este pentru prima dată când un partid politic îşi înscrie în programul de guvernare o atenţie sporită şi fonduri suplimentare pentru Moldova. PNL a prevăzut un fond de dezvoltare urban-rural care va fi orientat cu precădere pe proiectele Moldovei. PSD-ul vine o data la 4 ani la cules de voturi şi pleacă, se mai întoarce peste patru ani. De 25 de ani PSD-ul conduce judeţele din Moldova. Faceţi o diferenţă între noi şi vestul ţării. Este timpul să ne batem pentru o Moldovă mai prosperă”, ne-a mai spus liberalul gălăţean.

Data naşterii: 11.02.1952
Familie: căsătorit, un fiu
Studii: superioare, Facultatea de Mecanică, secţia Nave
Profesia actuală: deputat


Articole înrudite