Victor Ponta: PRO România va avea candidaţi la toate cele 65 de primării din judeţul Galaţi Recomandat

Miercuri, 11 Decembrie 2019 14:19
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, s-a aflat marţi, 10 decembrie 2019, la Galaţi pentru a se întâlni cu responsabilii de zonă şi de organizaţii locale din judeţ. În cadrul unei conferinţe de presă, acesta a anunţat că Galaţiul are o organizaţie foarte puternică şi deci PRO România va avea candidaţi la toate cele 65 de primării din judeţ. Pentru fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi va candida senatorul Nicolae Marin, secretarul general adjunct la nivel naţional al partidului.

Întrebat despre candidatul la Primăria municipiului Galaţi, Nicolae Marin a explicat că în acest moment se poartă discuţii cu persoane din mediul academic, dar şi din mediul de afaceri pentru a găsi un candidat tânăr, care să nu mai fi candidat anterior, dar care să însemne ceva pentru gălăţeni.

„Aşa cum nu am acceptat să fim la remorca PNL şi să votăm Guvernul Orban şi să primim şi noi acolo nişte mici funcţii de pe undeva, nici nu se pune problema să ne ducem la remorca PSD, că dacă eram mulţumiţi de PSD, rămâneam acolo. PRO România este un proiect de centru stânga nou, în care vrem să arătăm şi să obţinem sprijinul oamenilor nu doar de stânga, de centru, oameni care vor să vadă altceva în afară de PSD şi PNL şi aşa vom fi în alegerile următoare. Suntem în Opoziţie şi vom încerca să promovăm proiectele şi oamenii PRO România“, a declarat Victor Ponta. Acesta a mai precizat că partidul îşi propune să obţină un procent de 10-15% la alegerile locale şi peste 15% la cele parlamentare de anul viitor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu