Adolescentă găsită spânzurată în WC-ul gării Recomandat

Marți, 17 Mai 2022 15:42
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Alina, o adolescentă de 16 ani, a fost găsită spânzurată vineri, 13 mai, în WC-ul dezafectat al Haltei CFR Banca. Se presupune că şi-a pus capăt zilelor din cauza unei poveşti sentimentale neîmpărtăşite. Adolescenta a lăsat un bilet de adio bunicii sale, în care spune ce o măcina, lucruri care au băgat-o într-o profundă depresie, notează vremeanouă.ro.

Fata a avut o poveste de viaţă tristă. Alina a fost abandonată de mamă la vârsta de un an şi tatăl ei lucrează în străinătate. Fata a lăsat un bilet de adio sfâşietor, în care îşi anunţa bunica că pleacă din lume cu fruntea sus. Adolescenta iubea un bărbat din sat, iar, din câte a spus, familiile lor nu erau de acord cu povestea de dragoste. Părinţii au stat cât mai la distanţă de copila crescută cu dragoste doar de bunică, dar nu a fost suficient pentru a-i oferi căldura de mamă.

Tragedia a impresionat suflarea din comuna Banca, judeţul Vaslui, în frunte cu preotul din parohia Gara Banca, toţi sărind în ajutorul bunicii, pentru a-şi putea înmormânta nepoata. Alina era elevă în clasa a X-a, la Liceul Tehnologic „Petru Rareş” din Bârlad. Sute de oameni au condus-o luni, 16 mai, pe ultimul drum.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu