05 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Doza 4 de vaccin anti-COVID, disponibilă. Unde se pot vaccina gălăţenii (LISTĂ)
Doza 4 de vaccin anti-COVID, disponibilă. Unde se pot vaccina gălăţenii (LISTĂ)

Un număr de 292 de români s-au imunizat luni, 16 mai 2022, cu doza a patra de vaccin împotriva COVID-19, prima zi în care s-a administrat această doză, notează Agerpres.
"Cei care doresc să îşi facă doza 4 de vaccin împotriva COVID-19 se pot adresa centrelor de vaccinare şi medicilor de familie. Nu trebuie să fie neapărat medicul dumneavoastră de familie sau un anumit centru de vaccinare. Iar pentru cei care se tem că procesul va fi unul dificil din cauza închiderii unora dintre centre, e bine de ştiut că în acest moment sunt peste 100 de centre deschise la nivelul întregii ţări", informează pagina de Facebook a platformei naţionale Ro Vaccinare.
Potrivit aceleiaşi surse, lista centrelor de vaccinare va fi actualizată în scurt timp pe platforma naţională de informare.
"Pentru a afla centrele de vaccinare din fiecare judeţ, vă rugăm să accesaţi site-urile DSP-urilor şi ale CNAS-urilor judeţene", susţine aceeaşi sursă.
Lista cabinetelor medicilor de familie din judeţul Galaţi care vaccinează împotriva COVID-19 poate fi accesată aici: https://www.dsp-galati.ro/images/stories/2022/informatii-privind-covid/pozitia7infocovid/MF_vaccinare_COVID-19.pdf

Articole similare: Din 16 mai, românii pot face a patra doză de vaccin Pfizer BioNTech anti-COVID


Articole înrudite