Aproape 200 de şoferi prinşi fără centură de siguranţă într-o oră şi jumătate. Razia continuă Recomandat

Vineri, 15 Martie 2019 14:35
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii rutieri au desfăşurat vineri, 15 martie 2019, în cadrul acţiunii T.I.S.P.O.L. - SEATBELT, activităţi pentru verificarea şi impunerea folosirii centurii de siguranţă şi a dispozitivelor de fixare omologate. Acţiunea, la care au participat mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere, s-a desfăşurat pe raza municipiului Galaţi, în intervalul orar 09:30 - 11:00.
În cadrul acţiunii au fost constatate 323 de contravenţii, fiind aplicate tot atâtea sancţiuni contravenţionale, dintre care 194 pentru neportul centurii de siguranţă, 76 pentru traversare neregulamentară, 19 pentru lipsa documentelor, 11 pentru folosirea telefonului mobil. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de 73.310 lei. Au fost reţinute, în vederea suspendării, 5 permise de conducere, dintre care 3 pentru neacordare de prioritate vehiculelor, 1 pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea, 1 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare pentru lipsă I.T.P.
Acţiunea SEATBELT, care a demarat la data de 11 martie 2019, şi se desfăşoară în toate statele Uniunii Europene, va continua şi în următoarele două zile, pe raza întregului judeţ.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu