22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Au fost scoase la licitaţie lucrările care vor apăra Tecuciul de inundaţii
Au fost scoase la licitaţie lucrările care vor apăra Tecuciul de inundaţii

Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad a publicat în sistemul electronic de achiziţii publice anunţul privind contract de servicii de proiectare şi de execuţie lucrări pentru proiectul „Reducerea riscului la inundaţii a municipiului Tecuci, judeţul Galaţi”.
Proiect este finanţat din fonduri europene POIM 2014-2020.
Obiectivul general al proiectului este de reducere a riscului de producere a dezastrelor naturale cu efect asupra populaţiei, a bunurilor materiale şi a obiectivelor social-economice, prin implementarea unor măsuri non-structurale şi structurale, în vederea asigurării funcţionarii în siguranţă a lucrărilor hidrotehnice propuse.
Obiectivul de investiţie propus în proiectul „Reducerea riscului la inundaţii a municipiului Tecuci, judeţul Galaţi” va integra lucrări de protecţie împotriva inundaţiilor (lucrări de recalibrarea de albie, lucrări de retenţie a apei, de reabilitare/retehnologizate a staţiilor de pompare) în bazinul hidrografic al râului Tecucel în zona localitătii Tecuci, judeţul Galaţi.
Valoare totală estimată (proiectare şi execuţie) este de 139.383.123,10 lei fără TVA.
Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: 21.04.2023, informează Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad.


Articole înrudite