02 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Bătrân jefuit noaptea în propria casă de doi puştani mascaţi
Bătrân jefuit noaptea în propria casă de doi puştani mascaţi

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Făurei au fost sesizaţi, la data de 28 octombrie 2022, de un bărbat cu privire la faptul că două persoane necunoscute ar fi intrat în casă peste vecinul său.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele date s-a constatat faptul că în noaptea de 27 spre 28 octombrie 2022, în jurul orei 04.00, două persoane necunoscute, ce aveau faţa acoperită, ar fi pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat, în vârstă de 75 de ani, din satul Pântecani, unde sub acte de constrângere, i-ar fi sustras 3.900 de lei.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat un tânăr, în vârstă de 17 ani, din localitatea Sătuc, şi un tânăr, în vârstă de 19 ani, din satul Pântecani, ambii bănuiţi de săvârşirea faptei.
Cei doi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
Prejudiciul, în valoare de 3.900 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţişti.
Totodată, cei doi tineri au fost reţinuţi pe bază pe ordonanţă pentru 24 de ore, fiind introduşi în C.R.A.P Brăila, urmând, faţă de aceştia, să fie luate măsurile legale.


Articole înrudite