Brăila: La volan fără drept şi la furat de lucernă Recomandat

Joi, 08 Septembrie 2022 14:46
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila efectuează cercetări faţă de doi cetăţeni români pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. De asemenea, unul dintre aceştia a fost depistat conducând autoturismul deşi avea dreptul de conducere suspendat.
Astfel, în data de 07 septembrie 2022, în jurul orei 22.10, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iaşi a oprit, pentru un control de rutină, un autoturism în care se aflau doi cetăţeni români, în vârstă de 25 şi 55 de ani.
Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii au constatat că cei doi cetăţeni transportau lucernă verde, fără a deţine documente legale.
Din declaraţiile celor doi a rezultat faptul că lucerna a fost tăiată în acea seară de către ei, cu secera, de pe un teren care nu le aparţine, fără a avea consimţământul proprietarului.
Tot în cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că şoferul autotuturismului, bărbatul în vârstă de 25 de ani, are dreptul de a conduce autovehicule suspendat din anul 2020.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu