Brăila: Maşini şi drumuri blocate din cauza viscolului (VIDEO) Recomandat

Joi, 06 Februarie 2020 08:54
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Drumurile naţionale şi judeţene din judeţul Brăila închise cu o seară în urmă din cauza viscolului se redeschid în această după-amiază, la ora 12.00, timp în care se va acţiona pentru deszăpezire şi fluidizarea autoturismelor blocate. De asemenea, în urma fenomenelor meteorologice extreme din ultimele ore, 70 de localităţi brăilene nu sunt alimentate cu curent electric la această oră.

Situaţia autovehicule blocate sau deblocate de pe teritoriul judeţului este următoarea:
- între localităţile Mircea Vodă şi Ianca, pe DN 2B este blocat traficul rutier de 2 tir-uri (cu 2 persoane), ceea ce a condus la blocarea a 15 autoturisme cu 2 persoane, a 2 microbuze cu 22 persoane, a unei camionete cu 3 persoane, a unui autocar cu 40 persoane şi a altor 2 tir-uri cu 2 persoane. Pentru deblocarea acestora se acţionează de către SDN Brăila şi ISU Brăila. La ora 06.20 a fost deblocat un sens în dreptul localităţii Mircea Vodă. S-a început defluirea coloanei de maşini blocate în zonă.
- pe raza comunei Vădeni echipaje din cadrul ISU şi IJJ Brăila au acţionat pentru deblocarea unui autoturism cu 2 persoane.
- pe DJ 203 între localităţile Făurei şi Ulmu, echipaje din cadrul ISU şi SVSU Ulmu, au acţionat pentru deblocarea unui microbuz cu 12 persoane care au fost preluate şi cazate în siguranţă în comuna Ulmu, prin grija autorităţilor locale.
- pe DE 584, între localităţile Însurăţei şi Bărăganul sunt blocate/derapate în trafic 11 tir-uri, 10 autoturisme şi o autocisternă, totalizând 30 persoane. Se acţionează cu echipaje din cadrul ISU şi SDN pentru deblocarea traficului. La ora 06.150 a fost deblocat un sens în dreptul popasului Dropia. S-a început defluirea coloanei de maşini blocate în zonă.
- pe DE 584, între localităţile Viziru şi Însurăţei la popasul Dropia, drumul european este blocat de un tir pe toată partea carosabilă. Două utilaje din cadrul SDN Brăila încearcă să deblocheze tir-ul, dar întâmpină probleme datorită vizibilităţii foarte scăzute.

Situaţia trenurilor este următoarea:
- la ora 22.30 trenul R 8204 Contanţa-Buzău, se afla în halta Spicu având pantograful rupt. La ora 00:36 călătorii din R 8204 în număr de 35 au fost preluaţi de IR1861 Constanţa - Iaşi.
- la ora 22.30 trenul R7366 Galaţi-Buzău, se afla în apropierea inelului de testări blocat datorită firului de tensiune care a fost rupt. S-a trimis locomotiva de ajutor de la Buzău. În tren au fost 5 călători, care au fost preluaţi la ora 02.50 de IR 1861 Constanţa - Iaşi.
- la ora 23.00 trenul IR 1577 Bucureşti Nord-Galaţi, a avut defecţiuni la pantograf în staţia CF Lacu Sărat. Cei 40 de călători au fost preluaţi de R 7365 Buzău - Galaţi la orele 23.09.

VEZI VIDEO mai jos! ↓↓↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu