03 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Circul Acquatico Bellucci a sosit în Galaţi
Circul Acquatico Bellucci a sosit în Galaţi

Circul Acquatico Bellucci a sosit în Galaţi şi pune la punct ultimele detalii pentru a fi gata până joi, pentru a-şi întâmpina spectatorii. Circul va fi în oraşul nostru în perioada 3-14 aprilie, iar artiştii şi numerele lor de acrobaţii din cadrul acestuia s-au făcut cunoscute mai ales prin participarea lor la emisiunile de televiziune "Serviţi vă rog" şi "Românii au talent", dar şi prin nenumăratele festivaluri câştigate. Conform informaţiilor furnizate de Cristina Ghencea, reprezentantul Circului Acquatico Bellucci, cortul are o capacitate de 1.000 de spectatori, care vor fi distraţi de 8 artişti, împreună cu animale exotice care îţi taie respiraţia.
"Prima parte este cea artistică, iar cea de-a doua e dedicată animalelor. În prima parte avem acrobaţii, comedii, număr de aeriene, se lucrează la eşarfă, contorsionism. Iar ca animale avem hipopotam, pinguini, crocodili, focă, pelicani", a explicat Cristina Ghencea.
Gălăţenii vor face cunoştinţă, printre animalele din spectacol, cu Leo, o focă de aproximativ 5 ani, deosebit de simpatică, ce bucură copiii prin nenumăratele trucuri şi acrobaţii, precum dansul sau spălatul pe dinţi.
Sursa citată a mai menţionat că Circul Acquatico Bellucci nu este precum cel clasic, pe care-l ştiu cei mai mulţi oameni, ci este unul deosebit, în care sunt prezentate animale de apă ale căror numere au avut succes în toată lumea, precum Italia sau Egipt. "Circul e ca o familie, e o tradiţie ce se continuă din tată-n fiu. Este foarte mult de muncă, dar şi foarte frumos. Tot timpul mergi, cunoşti oameni noi, oraşe noi, eşti într-o continuă activitate. Pentru cine reuşeşte să intre, să meargă şi să stea, nu mai poate să lase circul. E ca o magie", a mai spus Cristina Ghencea.
Spectatorii pot veni la circ zilnic la ora 18.30 şi în weekend la 16.00 şi 18.30. Biletele pentru primul sector costă 40 lei pentru adulţi şi 35 lei pentru copii, iar cele pentru al doilea sector costă 35 lei pentru adulţi şi 30 pentru copii.


Articole înrudite