Conducerea cu permisul suspendat i-a adus o lucrare penală Recomandat

Miercuri, 23 Decembrie 2020 13:26
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la un gălăţean depistat la volanul unui autoturism, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
„În data de 22 decembrie a.c., în jurul orei 06.00, în timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Frumuşiţa, judeţul Galaţi, un autoturism marca Fiat Doblo, înmatriculat în România, condus de gălăţeanul T.N., în vârstă de 53 de ani. Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, ca urmare a faptului că a fost depistat conducând sub influenţa băuturilor alcoolice“, se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu