05 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Jandarmii tulceni au dus în alergare şi pe bicicletă Ştafeta Veteranilor până la Brăila
Jandarmii tulceni au dus în alergare şi pe bicicletă Ştafeta Veteranilor până la Brăila

Luni, 10 octombrie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au alergat în cadrul Ştafetei Veteranilor Invictus 2022, ediţia a IX-a, cu scopul de a aduce un omagiu soldaţilor români decedaţi în misiuni militare, recunoştinţă şi cinste militarilor din teatrele de operaţiuni care s-au sacrificat pentru poporul român.

Aceştia, alături de reprezentanţi ai MApN, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, Poliţiei Locale, Poliţiei de Frontieră, Consiliului Judeţean Tulcea, Primăriei Tulcea şi Echipei de ultramaraton Spartanii Angelo, au luat startul luni, 10 octombrie, încă de la prima oră a dimineţii, pentru a duce ştafeta cu recunoştinţă mai departe, în alergare şi pe bicicletă, la Monumentul Ecaterina Teodoroiu din oraşul Brăila. Aici, Ştafeta Veteranilor Invictus a fost preluată de altă echipă de alergători şi va fi dusă mai departe, la Buzău.

WhatsApp Image 2022 10 11 at 13.08.13

"Activitatea a presupus purtarea de către echipa formată din voluntari civili şi militari, a ştafetei de culoare roşie, reprezentând unul dintre cele trei trasee reprezentate de culorile Drapelului Naţional, pâna la Brăila, unde a fost preluată de altă echipă de alergători, ce vor continua traseul roşu care se va termina pe 25 octombrie, la Carei, de Ziua Armatei României, cinstind eroii şi veteranii României care s-au jertfit pentru noi.

Echipa de alergători de la Tulcea a fost susţinută de inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, col. Bordei Ion, adjunctul inspectorului şef, col. Nicolau Florian, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, domnul Huleni Mihai şi city managerul municipiului Tulcea, domnul Bibu Nicolae, aceştia numărându-se şi ei printre alergători", informează IJJ Tulcea.

Citește și Doi jandarmi gălăţeni aleargă la Ştafeta Veteranilor "Invictus"


Articole înrudite