02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
O tecuceancă a câştigat trofeul "Armoniile Dunării" 2018
O tecuceancă a câştigat trofeul "Armoniile Dunării" 2018

În Sala de concerte a Palatului "Lyra" din Brăila s-a desfăşurat duminică, 25 martie 2018, cea de a noua ediţie a Concursului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii "Armoniile Dunării", organizat de Şcoala Populară de Arte "Vespasian Lungu" Brăila. Au fost prezenţi pe scenă 62 de concurenţi împărţiţi pe grupe de vârstă, respectiv 7-10 ani, 11-14 ani şi 15-18 ani, ei provenind din: Bacău, Bârlad, Brăila, Bucureşti, Călăraşi, Câmpulung-Muscel, Galaţi, Iaşi, Panciu, Piteşti, Râmnicu-Sărat, Slatina, Slobozia, Tecuci, Tulcea şi Vaslui.
Marele premiu însoţit de trofeul concursului, au fost câştigate de Penghiş Diana-Cosmina, în vârstă de 13 ani, din Tecuci, judeţul Galaţi, elevă a Şcolii de canto "Soul Music Art" Bârlad. În palmaresul ei mai regăsim participarea la semifinala "Next Star" şi trofeul festivalului "Toamna pe portativ". Diana-Cosmina a interpretat piesa "As long as you're there" şi va fi invitată în microrecital la ediţia de anul viitor a concursului.
Au fost acordate de către organizatori, în total, 31 de premii, menţiuni şi premii speciale, însoţite de diplome şi sume de bani, în valoare totală netă de 5.150 lei.


Articole înrudite