15 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ochit de jandarmi! A ieşit la vânătoare într-o zonă interzisă
Ochit de jandarmi! A ieşit la vânătoare într-o zonă interzisă

Un bărbat a mers la vânătoare, pe malul drept al râului Călmăţui, deşi ieşirea în teren nu era menţionată în autorizaţie. Acesta a fost „ochit” de jandarmii brăileni, care l-au interceptat şi au ridicat în vederea confiscării arma de vânătoare şi peste 70 de cartuşe letale.
Totul s-a întâmplat vineri seară, 20 ianuarie 2023, în apropierea localităţii Berteştii de Jos. Echipajul de jandarmerie l-a observat pe bărbatul care se pregătea de vânătoare, l-a interceptat şi l-a legitimat. Asupra bărbatului au fost găsite o armă de vânătoare calibru 12 mm şi 15 cartuşe letale de vânătoare calibru 12 mm. Acesta a prezentat permisul de armă şi autorizaţia de vânătoare, ocazie cu care jandarmii au constatat că în actul respectiv nu era completată ieşirea în teren.
În urma controlului corporal, au mai fost găsite în buzunarul hainei alte 20 de cartuşe letale de diferite mărci, iar în maşină, bărbatul mai avea alte 37 de cartuşe letale.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul Postului de Poliţie Secţie 5 Viziru, fiind întocmite documentele pentru continuarea cercetărilor. Arma de vânătoare şi cele 72 de cartuşe letale au fost ridicate în vederea confiscării de către jandarmi şi predate poliţiştilor.


Articole înrudite