Şapte dealeri de droguri arestaţi la Tulcea Recomandat

Marți, 08 Ianuarie 2019 16:25
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea şi B.C.C.O. Constanţa au efectuat un număr de 15 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Tulcea şi Constanţa, în cadrul unei acţiuni privind combaterea traficului de droguri şi de produse cu efecte psihoactive. În urma efectuării percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate diferite cantităţi de droguri de risc, respectiv cannabis, produse cu efecte psihoactive, 2 cântare electronice, telefoane mobile şi sume de bani.
"În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul anilor 2018-2019, un număr de 5 inculpaţi au deţinut şi vândut tinerilor de pe raza municipiului Tulcea droguri de risc, respectiv cannabis, la preţul de 50-60 de lei doza de 0,4-0,7 grame, iar alţi 2 suspecţi, în cursul anilor 2017-2019, au deţinut şi vândut tinerilor de pe raza municipiului Tulcea produse cu efecte psihoactive la preţul de 10 lei doza de 0,1 grame", se arată într-un comunicat al DIICOT.
La data de 04 ianuarie 2019 s-a dispus reţinerea celor 7 inculpaţi, iar la data de 05 ianuarie 2019, Tribunalul Tulcea a luat măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 de zile.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu