29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Un tânăr gălăţean, „Studentul anului 2014”
Un tânăr gălăţean, „Studentul anului 2014”

Lucian Talpeş, student al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Internaţionale din cadrul Universităţii „Danubius“ a câştigat Trofeul „Studentul anului 2014” la categoria Jurnalism şi Comunicare, în cadrul Galei Studentul anului, eveniment organizat la Bucureşti, joi, 29 mai.
Proiect naţional, „Studentul anului” premiază şi recompensează excelenţa studenţilor creativi aflaţi cu un pas dincolo de canoanele clasice ale şcolii, studenţi autentici care, în mod natural, instinctiv, reuşesc să se ridice la standardele cele mai înalte ale companiilor de top din mediul de business.
Competiţia cu cei mai buni studenţi din ţară din domeniile Economie, Medicină, Jurnalism şi Comunicare, Arhitectură şi Drept a fost un prilej deosebit pentru tinerii candidaţi, înscrişi cu un eseu sau cu un proiect, de a cunoaşte oameni de renume din anumite domenii, de a se face remarcaţi dar şi de a câştiga 1500 de euro (premiul cel mare) şi multe alte premii. Lucian Talpeş a prezentat tema de concurs „Campaniile sociale în România: bariere, oportunităţi şi rezultate”.


Articole înrudite