27 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
A treia victorie consecutivă pe semicerc: Handbaliştii de la CSU Galaţi au urcat pe locul 3
A treia victorie consecutivă pe semicerc: Handbaliştii de la CSU Galaţi au urcat pe locul 3

Sala Siderurgistul a găzduit duminică la prânz partida CSU Galaţi - CSM II Focşani 2007 care a contat pentru cea de-a 6-a etapă a Diviziei A la handbal masculin, seria A. Oaspeţii s-au prezentat la Galaţi cu un lot de 10 jucători din care doi portari şi au părut victime sigure.
Echipa gălăţeană pregătită de Florin Andronic a început în forţă şi s-a desprins la cinci goluri, scor: 10-5 în min.23, dar focşănenii şi-au arătat colţii şi au redus la minim diferenţa până la pauză. Mai mult, au revenit montaţi de la vestiare, au marcat de două ori consecutiv şi au condus pentru prima şi ultima dată, 13-12 în min.33. Meciul s-a încins, CSU, chiar dacă nu a prins cea mai bună zi, a ştiut să gestioneze mai bine momentele cheie şi a obţinut o victorie muncită, dar absolut meritată. Golul victoriei a fost reuşit cu 9 secunde înainte de final de Soare, care a transformat cu sânge rece aruncarea de la 7 metri scoasă de experimentatul Mârşiu.
Rezultat final: CSU Galaţi - CSM II Focşani 2007 30-29 (12-11). Echipa gălăţeană a folosit lotul: Al.Dinu - Mârşiu 3 goluri, Soare 5 g, Prună 3 g, Buţea 3 g, Bădărău 4 g, Andrei 1 g, Albu 2 g, Chertif 2 g, Ionescu 7 g. Pe bancă s-au mai aflat: Zaharia, Ioniţă, Domoc, Pascu. După seria de trei victorii consecutive, CSU Galaţi a urcat pe locul 3 cu 9 puncte şi va juca runda viitoare în deplasare cu satelitul de la CSU Suceava. *sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite