29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Al treilea meci în şapte zile! Oţelul vrea să încheie săptămâna cu maxim de puncte
Al treilea meci în şapte zile! Oţelul vrea să încheie săptămâna cu maxim de puncte

Formaţia condusă de Dorinel Munteanu traversează o perioadă fastă. În ciuda unui program foarte încărcat, Oţelul a reuşit să obţină două victorii consecutive în doar 96 de ore: 2-0 pe terenul celor de la FC U Craiova 1948, în campionat şi 4-1 în fieful celor de la SCM Zalău, în grupa C a Cupei României.
„Pentru această victorie a trebuit să investim foarte mult efort pentru că Zalăul este o echipă foarte bună care a bătut Iaşiul şi Gloria Bistriţa. Am tratat jocul foarte serios, am obţinut cele trei puncte şi ne-am atins obiectivul. Băieţii au fost concentraţi şi îi felicit. Ne întoarcem cu şase puncte acasă, dar acum este foarte important ca jucătorii să se refacă cât mai bine din punct de vedere fizic după cele două deplasări lungi, pentru meciul dificil cu Dinamo, vrem să încheiem o săptămână perfectă”, a declarat managerul tehnic Dorinel Munteanu.
Partida SC Oţelul Galaţi - Dinamo Bucureşti contează pentru cea de-a 11-a etapă a Superligii şi este programată vineri, 29 septembrie, de la ora 21.00.

Articole similare: Transportul public din Galaţi suplimentat pentru meciul Oţelul - Dinamo


Articole înrudite