16 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Directorul general al clubului Oţelul Galaţi a declarat, marţi noaptea, pentru AGERPRES, că este falsă informaţia potrivit căreia ar fi plecat de la club în urma unei furtunoase şedinţe a consiliului de administraţie, dar a precizat că şi-a luat concediu cu de la el putere. „E falsă vestea. Cu de la mine putere mi-am luat concediu… Sunt directorul general al clubului Oţelul, dar în concediu. Având în vedere că nu mi-am luat concediu de mult timp, mi-am luat concediu cât consider eu. Stau în concediu cât vreau eu”, a spus Marius Stan.
Oficialul gălăţean a mai spus că plecarea lui în concediu este un bun prilej pentru testarea calităţilor de manager sportiv ale preşedintelui Consiliului de Administraţie (CA) al clubului Oţelul, Ionel Borş, manager în cadrul ArcelorMittal Galaţi. „Vreau să testez calităţile manageriale ale lui Borş. Vreau să se afirme şi într-un domeniu nou, pentru că acolo şi-a demonstrat deja calităţile… Să vadă şi el ce înseamnă presiunea la fotbal. A ştiut doar ce înseamnă a primi. Cei din consiliul de administraţie nu au decât de comentat, de contestat, şi asta numai de când suntem campioni. Până acum nu au avut nicio treabă. Nu ne-au întrebat nicidată dacă avem bani de masă şi nu au fost puţine dăţile când nu am avut bani de masă... Preşedintele CA-ului vrea să mă duc la combinat, să-i duc referate, să-i duc necesarul, adică un fel de Grigore care vine la împărăţie şi împăratul spune că acum nu am timp să semnez. Am avut clinciuri grele cu acţionarii, care au înviat aşa, deodată... Scopul lor este să pună mâna pe «chiftele», asta este. Şi am pus acolo să specifice că am intrat în concediu înainte de a veni banii de la UEFA, ca să nu mai fie discuţii. Apropo de cei care au grijă de banii noştri şi că fură Marius Stan din banii de la UEFA. Las omul (Ionel Borş - n.r.) să văd cum gestionează... Prima tranşă din banii de la UEFA ar trebui să vină undeva prin octombrie. Sunt destui, adică lejer bugetul nostru pe un an. Dar, ţinând cont că din acei bani trebuie să se dea prima la jucători, se înjumătăţeşte. Prima de obiectiv... şi aia nu are cum să n-o dea, pentru că ar rămâne fără echipă şi fără antrenor”, a afirmat Marius Stan.
Oficialul gălăţean a infirmat şi faptul că i-ar fi fost retras dreptul de semnătură. El a precizat că, deşi mai este doar o săptămână până la meciul cu Benfica Lisabona din Liga Campionilor, contractul cu Naţional Arena nu a fost semnat, sarcina revenindu-i lui Ionel Borş.
„Miercuri i-am stabilit întâlnire la Bucureşti cu Oprescu, pentru că n-are contractul semnat pentru Naţional Arena şi noi mai avem o săptămână până la meci. Oprescu nu discută decât la nivel înalt. Ar vrea să discute cu mine. Îi refuz plăcerea asta şi i-l trimit pe omul (Ionel Borş - n.r.). Dacă, bineînţeles, o avea timp... Nu mi-au retras dreptul de semnătură, dimpotrivă, nu poate semna el fără mine”, a spus Stan.
Consiliul de Administraţie al Clubului îşi reafirmă sprijinul faţă de Marius Stan
În ciuda vehemenţei lui Marius Stan, cei din Consiliul de Administraţie al Clubului de Fotbal Oţelul Galaţi îşi reafirmă sprijinul faţă de conducerea executivă a clubului şi faţă de directorul general Marius Stan, după cum se arată într-o declaraţie de presă transmisă ieri de preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului Oţelul, Ionel Borş.
„Apreciem performanţele sportive obţinute şi ne exprimăm convingerea că - beneficiind de sprijinul sponsorilor şi de încurajările tuturor suporterilor echipei - rezultatele excelente vor continua, mai ales că urmează meciuri dificile în Champions League, în Campionat şi în Cupa României", se mai spune în declaraţia de presă a lui Ionel Borş.


Articole înrudite