04 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ana Arnăutu, jucătoare FC Universitatea: „Fotbalul este «nebunia» mea preferată. O să revenim pe teren să le bucurăm sufletul suporterilor cu victoriile noastre”
Ana Arnăutu, jucătoare FC Universitatea: „Fotbalul este «nebunia» mea preferată. O să revenim pe teren să le bucurăm sufletul suporterilor cu victoriile noastre”

FC Universitatea Galaţi, singura reprezentantă a Moldovei în primul eşalon feminin la fotbal, a avut un tur de excepţie pe care l-a încheiat pe locul 2 la cinci lungimi de campioana en titre, U Olimpia Cluj Napoca. Starea de urgenţă cauzată de pandemia de coronavirus a stopat toate activităţile şi oficialii FRF caută cele mai bune soluţii pentru încheierea sezonului 2019-2020.
Echipa gălăţeană antrenată de Alexandru Caracaş, Gabi Călinescu, Ionuţ Niculcea şi Gheorghe Cucu are a patra apărare din Liga 1, cu 10 goluri încasate în cele 11 meciuri încasate. O contribuţie importantă în ermetizarea defensivei a avut-o Ana Arnăutu, 22 ani, componentă a Naţionalelor Moldovei de fotbal şi futsal. Jucătoarea se află în aceste zile acasă şi ne-a răspuns cu bucurie la întrebări:
- Ce reprezintă fotbalul pentru tine?
Pentru mine fotbalul nu este doar un simplu sport, este ceva special în care eu am crescut de mică, fotbalul este „nebunia” mea preferată.
- Cum te antrenezi în această perioadă de pauză forţată?
Mă antrenez mai mult în casă, pentru că este importantă sănătatea, nu se compară antrenamentele cu colegele mele pe teren, dar stând în casă o să trecem peste aceastî perioadă.
- Care este starea ta?
Starea mea este bună, încerc să fiu pozitivă şi să trec uşor peste.
- Ce-ţi lipseşte cel mai mult în această perioadă?
Cel mai mult îmi lipsesc meciurile de duminică, antrenamentele, desigur şi colegele mele.
- Cum îţi petreci timpul liber?
Timpul liber mi-l petrec privind filme şi desigur dormind, trece cel mai repede.
- Care ar fi citatul tău preferat din sport?
Suntem puternice chiar dacă nu suntem pe terenul de fotbal, şi o să continuăm până la capăt.
- Cum te-ai descrie într-un singur cuvânt?
Ambiţioasă.
- Un mesaj pentru colege şi suporteri?
Pentru colegele mele un mesaj: să aibă grijă de sănătatea lor şi a familiilor, să se pregătescă că o să vină şi vreme bună, pentru suporteri răbdare, o să revenim pe teren să le bucurăm sufletul cu victoriile noastre.


Articole înrudite