29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Aqua Sport Galaţi nu a dezamăgit la Naţionale
Aqua Sport Galaţi nu a dezamăgit la Naţionale

În zilele de 5 şi 6 decembrie s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Poliatlon pentru copii în bazinul olimpic de la Bacău. La startul competiţiei s-au aliniat peste 500 de copii de la 60 de cluburi din întreaga ţară. Echipa Aqua Sport Galaţi a fost alcătuită din 11 copii: Elefteriu Albu Octavian, Forţu Eduard Andrei, Hodină Răzvan, Sălăvăstru Elena, Stroe Vicenţia Mihaela, Bocăneala Elena, Harabagiu Ioana, Pascu Ana Maria, Metehău Laura Gabriela, Leu Flavia Mihaela.
Formatul competiţiei acordă puncte pentru primii 80% din concurenţi şi îi penalizează pe cei care se clasează în afara celor 80%. La finalul Campionatului Naţional, în clasamentul general, fiecare copil a reuşit să adune un punctaj pozitiv. Echipa gălăţeană s-a clasat pe locul XVII din peste 60 de cluburi prezente la start, din întreaga ţară. În probele individuale, sportivii de la Aqua Sport au reuşit clasări onorabile şi timpi excelenţi pentru această etapă a pregătirii.
Următoarele concursuri ale înotătorilor de la Aqua Sport sunt  în această săptămână pe „teren propriu”, la Galaţi: mini Cupa Iernii - 10 decembrie şi „Cupa Iernii”- ediţia a II-a (Concurs internaţional) pe 12 şi 13 decembrie.


Articole înrudite