25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Arcada are examen greu la Zalău
Arcada are examen greu la Zalău

 

Arcada Galaţi nu mai depinde de jocul rezultatelor pentru a câştiga campionatul. Voleibaliştii antrenaţi de Nicu Harabagiu şi Marian Apostu pot ajunge pe primul loc fără să mai fie nevoie de paşi greşiţi ai echipelor de pe primele două poziţii. Arcada este în acest moment pe locul 3, la un singur punct în spatele Stelei şi la 5 puncte distanţă de liderul Tricolorul Ploieşti, însă gălăţenii mai au un meci în plus de jucat faţă de prahoveni. Echipa din Galaţi mai are două partide cu Steaua şi una pe teren propriu cu Tricolorul Ploieşti. Dacă învinge în toate aceste meciuri şi nu se împiedică în faţa echipelor mai slab clasate, Arcada devine automat campioană. Oficialii şi jucătorii cred că echipa a ajuns acum în cea mai bună formă.

Declaraţii:
Marian Bala – jucător Arcada Galaţi: „Pot să spun că ne revenim la valoarea noastră din ce în ce mai mult, pas cu pas, şi sper să jucăm din ce în ce mai bine până la final”.
Nicu Harabagiu – antrenor Arcada Galaţi: „Trecem printr-o perioadă bună şi îmi doresc să continuăm şi să ţinem nivelul ăsta pe care îl jucăm acum şi vedem la sfârşit. Deocamdată mai avem de muncit ca să revenim în primele două echipe”.
Adrian Gontariu – jucător Arcada Galaţi: „Am început să ne înţelegem între noi, să ne suportăm între noi şi a înţeles lumea că trebuie să facă pentru ce a venit aici, să joace volei. Şi atunci fiecare ne vedem de treaba noastră şi se vede chiar în teren asta. Nu trebuie să uităm că Zalăul este campioana en-titre, rămâne în continuare o echipă periculoasă, am simţit-o pe pielea noastră în retur, am învăţat din lecţia pe care am primit-o şi vrem cele trei puncte”.

Până la finalul Diviziei A1 mai sunt 5 etape, însă Arcada mai are de jucat şi o restanţă cu Steaua Bucureşti, pe 5 aprilie la Galaţi. Următorul meci va fi vineri, în deplasare, cu ACS Volei Muncipal Zalău. Partida va începe la ora 17.30 şi va fi transmisă pe Digisport.


Articole înrudite