28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Atacantul suedez Valmir Berisha sub comanda lui Dorinel Munteanu
Atacantul suedez Valmir Berisha sub comanda lui Dorinel Munteanu

Managerul tehnic Dorinel Munteanu îşi definitivează în aceste zile lotul pentru cantonamentul din Poiana Braşov şi Liga a 2-a. SC Oţelul Galaţi a ajuns la un acord cu atacantul suedez Valmir Berisha, cel care a jucat în sezonul recent încheiat pentru formaţia Sliema Wanderers, în prima ligă a Maltei.
Berisha, 26 ani, a mai jucat în România, în Liga 1, pentru Chindia Târgovişte, din iarna lui 2020 până în vara lui 2021. În cele 49 de meciuri în tricoul celor de la Chindia, Valmir a marcat 5 goluri. În sezonul 2021-2022, atacantul suedez a evoluat în 23 de partide, reuşind 3 goluri şi 3 pase decisive. Berisha are convocări pentru naţionalele Under 17, Under 19 şi olimpice ale Suediei. În cariera sa a mai evoluat pentru: AS Roma U19, Panathinaikos, SC Cambuur, Aalesund sau Velez Mostar.
Tot de la Chindia Târgovişte a fost transferat şi portarul Rareş Antonio Pop, 23 de ani, 185 cm, care şi-a făcut junioratul la Universitatea Cluj şi a mai evoluat pentru Odorheiu Tg. Secuiesc, Sticla Arieşul Turda, iar din august 2020 a fost inclus în lotul formaţiei din Liga 1, Chindia Târgovişte.


Articole înrudite