23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Sergiu Stancu, antrenor România: „Începem pregătirile la Galaţi, ne dorim calificarea la Campionatul European”
Sergiu Stancu, antrenor România: „Începem pregătirile la Galaţi, ne dorim calificarea la Campionatul European”

Sala Polivalentă Dunărea are din nou oaspeţi de onoare. Naţionala de volei masculin a României condusă de Sergiu Stancu revine la Galaţi unde în perioada următoare se va pregăti pentru calificările la Campionatul European. „Luni vom începe pregătirile pentru cel de-al 2-lea obiectiv al acestei veri, un obiectiv foarte important, şi anume calificarea la Campionatul European. Cu siguranţă, ne dorim această calificare care să confirme câştigarea Silver League şi promovarea în Golden League”, ne-a declarat selecţionerul României, Sergiu Stancu.
Ca şi în campania pentru Silver League din lotul României fac parte cei patru jucători de la campioana României, CSM Arcada Galaţi: Marian Bala, Aleandru Raţă, Andrei Butnaru şi Vlad Kantor. De asemenea, antrenorul principal Sergiu Stancu va fi ajutat de cei cu care colaborează la echipa gălăţeană: secundul Răzvan Tănăsescu, kinetoterapeutul Eugen Pascale şi statisticianul Filip Markovic.
România a fost repartizată în G alături de: Albania, Bosnia&Herţegovina, adversare cu care am jucat recent în Silver League, Elveţia. Programul meciurilor: Albania, pe 3 august, la Galaţi şi 20 august la Tirana; Elveţia - 7 august în deplasare şi 17 august la Galaţi; Bosnia Herţegovina - 10 august la Galaţi şi 13 august în deplasare.


Articole înrudite