Avântul Valea Mărului joacă barajul de promovare la Rm. Sărat Recomandat

Marți, 28 Iulie 2020 11:48
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Federaţia Română de Fotbal a anunţat locaţiile unde se vor disputa partidele din cadrul turneului de baraj pentru promovarea în eşalonul trei. Galaţiul va fi reprezentat de Avântul Valea Mărului, ocupanta locului 1 din Liga a 4-a în momentul întreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus. Vălmărenii, care au fost repartizaţi în Regiunea 7 Sud Est - grupa A vor juca pe stadionul Municipal din Rm. Sărat după următorul program: pe 1 august cu Victoria Gugeşti - Vrancea şi pe 9 august cu Sportul Chişcani - Brăila. Partida dintre reprezentantele Brăilei şi Vrancei se va disputa pe 5 august. Toate meciurile sunt programate de la ora 17.30.
„Sperăm să nu mai intervină nimic şi meciurile să se joace conform programului stabilit. Echipa noastră a trecut cu bine peste primul test de coronavirus, toate rezultatele au fost negative, aşteptăm cu emoţie şi cel de-al doilea test obligatoriu să fie cu aceleaşi veşti”, ne-a declarat Liviu Ciubotariu, preşedintele AJF Galaţi. La finalul celor trei jocuri din grupă echipa de pe primul loc va obţine promovarea în Liga a III-a. În eşalonul trei ar putea ajunge şi ocupanta locului doi, dacă o echipă situată pe locul 1 într-o grupă de baraj nu se înscrie în competiţie, nu îndeplineşte condiţiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiţiei Ligii a III-a.
Conform Regulamentului de organizare a barajului locurile vacante în Liga a III-a, maximum 7, vor fi completate cu cele mai bine clasate echipe de pe locul doi în grupele din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a. Totodată, Galaţiul va fi gazda unui joc de baraj. Stadionul Oţelul va găzdui pe 1 august partida dintre Gloria Albeşti - Constanţa - CSM Rm. Sărat - Buzău, din grupa B Regiunea 7 Sud Est. Cea de-a treia formaţie, reprezentanta Tulcei, Pescăruşul Sarichioi s-a retras.

Sursa foto: Sportul Ilustrat

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu