27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Avântul Valea Mărului joacă barajul de promovare la Rm. Sărat
Avântul Valea Mărului joacă barajul de promovare la Rm. Sărat

Federaţia Română de Fotbal a anunţat locaţiile unde se vor disputa partidele din cadrul turneului de baraj pentru promovarea în eşalonul trei. Galaţiul va fi reprezentat de Avântul Valea Mărului, ocupanta locului 1 din Liga a 4-a în momentul întreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus. Vălmărenii, care au fost repartizaţi în Regiunea 7 Sud Est - grupa A vor juca pe stadionul Municipal din Rm. Sărat după următorul program: pe 1 august cu Victoria Gugeşti - Vrancea şi pe 9 august cu Sportul Chişcani - Brăila. Partida dintre reprezentantele Brăilei şi Vrancei se va disputa pe 5 august. Toate meciurile sunt programate de la ora 17.30.
„Sperăm să nu mai intervină nimic şi meciurile să se joace conform programului stabilit. Echipa noastră a trecut cu bine peste primul test de coronavirus, toate rezultatele au fost negative, aşteptăm cu emoţie şi cel de-al doilea test obligatoriu să fie cu aceleaşi veşti”, ne-a declarat Liviu Ciubotariu, preşedintele AJF Galaţi. La finalul celor trei jocuri din grupă echipa de pe primul loc va obţine promovarea în Liga a III-a. În eşalonul trei ar putea ajunge şi ocupanta locului doi, dacă o echipă situată pe locul 1 într-o grupă de baraj nu se înscrie în competiţie, nu îndeplineşte condiţiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiţiei Ligii a III-a.
Conform Regulamentului de organizare a barajului locurile vacante în Liga a III-a, maximum 7, vor fi completate cu cele mai bine clasate echipe de pe locul doi în grupele din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a. Totodată, Galaţiul va fi gazda unui joc de baraj. Stadionul Oţelul va găzdui pe 1 august partida dintre Gloria Albeşti - Constanţa - CSM Rm. Sărat - Buzău, din grupa B Regiunea 7 Sud Est. Cea de-a treia formaţie, reprezentanta Tulcei, Pescăruşul Sarichioi s-a retras.

Sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite