23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
  • Echipa de seniori R.C.M. Galaţi a întâlnit sâmbătă la Bucureşti echipa Griviţa. Echipa bucureşteană a învins-o pe cea gălăţeană cu 43-12, fiind superioară mai ales pe linia de trei sferturi. Pentru gălăţeni, au marcat Trandafir şi Mocanu-încercare, un eseu transformat de Marin. Peste două săptămâni, echipa gălăţeană se va întâlni cu Lyons Arad la Galaţi.
  • În cadrul campionatului de rugby în 7 echipa de juniori a R.C.M. Galaţi, va participa într-o nouă ediţie a campionatului alături de echipe ca: Rugby Club  Braşov, Rugby Club Cugir şi Arpechim Piteşti. Prima etapă se va desfăşura la Braşov sub formă de turneu pe data de 13 noiembrie. Reamintim că un meci se desfăşoară pe parcursul a două reprize de 7 minute de joc efectiv, putând să se facă cinci schimburi.
  • Duminică, 14 octombrie, începând cu ora 11.00 pe Stadionul Municipal de Rugby, în cadrul etaptei a II-a a Campionatului de juniori, echipa de juniori II a Colegiului Tehnic Traian Vuia va întâlni LPS Focşani. Echipa de juniori III a RCM Galaţi, va întâlni echipa similară a LPS Focşani, la ora 12.30.
Un gălăţean va juca în Franţa
Concitadinul nostru Florea Ionuţ, absolvent al Colegiului Tehnic Traian Vuia, actualmente jucător la CSM Bucureşti, a primit o propunere de a juca în Campionatul Francez, în Federal II, la Sporting Club Tulliste.
Amintim că Florea Ionuţ a fost căpitanul echipei naţionale de Rugby în 7 a României, a făcut parte din loturile naţionale atât la juniori, cât şi la tineret şi seniori, este un jucător polivalent, putând juca pe orice post pe linia de trei sferturi, şi a început să joace rugby la Galaţi sub îndrumarea prof. Viorel Secuianu. Rugbyul gălăţean îi urează succes, şi aşteptăm din partea lui să reprezinte cu cinste rugbyul românesc în puternicul campionat al Franţei.


Articole înrudite