01 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
După câteva zile în care au efectuat vizita medicală şi câteva antrenamente uşoare, roş-alb-albaştrii au început cu adevărat munca. De ieri după-amiază, Dorinel Munteanu şi-a dus elevii la Poiana Braşov, unde timp de 11 zile pregătirea va fi axată pe latura fizică, foarte importantă în perspectiva sezonului infernal, cum se anunţă a fi 2011-2012. Fără un buget alocat, campania de transferări a demarat greu şi de duminică a fost înregimentat în lot Sorin Frunză, care ultima oară a îmbrăcat tricoul Rapidului. Sorin, care este gălăţean de origine, joacă pe postul de mijlocaş stânga şi a mai evoluat în Champions League, cu Unirea Urziceni. Lotul care a urcat la munte este următorul: Abraham, Brăneţ, Grahovac - portari; Cojoc, Costin, Mişelăricu, Perendija, Petean, Sălăgeanu, Sârghi, Sipovici - fundaşi; Buş, Filip, Frunză, Ibeh, S. Ilie, Iorga, Milea, Neagu, Ochiroşii, Viglianti - mijlocaşi; Paraschiv, Pena, Punosevac - atacanţi.

Pe National Arena

Aşa cum v-am mai informat, conducerea Oţelului a stabilit ca partidele de pe teren propriu din grupele Champions League să le dispute în Capitală, pe noul stadion National Arena, care va putea găzdui 55.000 de spectatori. „Cel mai probabil aceasta este locaţia, pentru că cele două stadioane indicate de forul european pentru grupele Champions League sunt arenele din Bucureşti sau Cluj, ca să fie foarte clar. Eu zic că este un lucru pozitiv faptul că UEFA vine an de an cu cerinţe crescânde vizavi de confortul spectatorilor, să aibă condiţii cât mai bune de vizionare, unele civilizate, normale. Sper să ajungem şi noi, Galaţiul, în viitorul cât mai apropiat, în rândul oraşelor cu adevărat europene”, a declarat Marius Stan. Oficialul gălăţean a făcut o glumă şi a spus că-l va demite pe antrenorul Dorinel Munteanu dacă Oţelul nu va trece de faza grupelor.
Cum campioana României nu dispune de un buget îndestulător, se încearcă tot felul de soluţii. „Banii de la UEFA vor veni până la sfârşitul anului. Până atunci va trebui să ne descurcăm, sigur vom avea cheltuieli suplimentare cu organizarea jocurilor de Champions League iar încasările pe care le vom face sunt greu de estimat, urmează tragerea la sorţi, sperăm să fie Barcelona printre adversari, ca să vină spectatori cât mai mulţi”, a concluzionat directorul general de la Oţelul.

Articole înrudite