03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Una dintre cele mai interesante confruntări ale aceste runde va umple cu siguranţă stadionul din Cetatea Băniei. Þinând cont de evoluţia de până acum a celor două combatante, partida este deschisă oricărui rezultat. Se anunţă un duel interesant şi la nivelul celor două bănci tehnice, cei doi tehnicieni fiind cunoştinţe vechi. Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, a declarat că Victor Piţurcă este un exemplu de urmat pentru mulţi antrenori. „Este un antrenor bun. A fost foarte mulţi ani la echipa naţională, are performanţe la nivel naţional şi internaţional, dar vom vedea la ora meciului care va fi tehnicianul sau tacticianul mai bun. Nu m-am uitat în mod special la ideile tactice ale lui Piţurcă, dar cunosc bine Craiova. Am învăţat foarte mult de la dânsul, atât ca jucător cât şi ca antrenor, e un exemplu pentru mulţi antrenori. Până la urmă însă, fiecare antrenor are ideile lui” a declarat Munteanu.
Antrenorul Oţelului a precizat că se aşteaptă la un joc dificil, dar că echipa sa este bine pregătită. „Cunosc jucătorii Craiovei, le-am văzut ultimele meciuri şi sunt convins că va fi greu. Craiova are o echipă tânără, cu jucători ambiţioşi şi care au o atitudine foarte bună. Noi suntem însă bine pregătiţi pentru acest joc” a spus Munteanu. Din tabăra gălăţeană vor lipsi la acest joc Giurgiu, suspendat, şi Sârghi, răcit.

Un vis care poate deveni realitate

Gluma pare să se îngroaşe şi cu patru etape înainte de finalul turului, roş-alb-albaştrii au un avans de patru lungimi în faţa lui FC Timişoara şi Rapid. Evoluţia gălăţenilor din actuala ediţie de campionat ne face încrezători iar în cazul unei victorii la Craiova, în proporţie de 99% şi-ar asigura titlul neoficial de campioni de toamnă. „Dacă batem la Craiova, rămânând aceiaşi oameni modeşti, cred că vom rămâne acolo până la terminarea sezonului. Dar există acest «dacă». Este unul dintre derbiurile etapei, Craiova este în ascensiune, noi avem o constanţă de invidiat, orice se poate întâmpla între două echipe care sunt pe val. Să fiu sincer, m-aş mulţumi şi cu un egal”, a precizat directorul general Marius Stan.


Articole înrudite