19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Costel Enache este optimist
Costel Enache este optimist

FCM Dunărea a intrat în linie dreaptă în ceea ce priveşte pregătirea meciului cu Unirea Slobozia. Echipa gălăţeană şi-a definitivat lotul. Menghia şi Ursu de la Corona Braşov au părăsit echipa gălăţeană. Conducerea Dunării a reuşit în schimb să-i tansfere pe Ursu şi Vraciu de la FC Botoşani. Echipa gălăţeană i-a mai achiziţionat în această iarnă pe Miron, Panait şi Marius Matei.
„Ne considerăm pregătiţi pentru ceea ce va urma. Am făcut o pregătire bună şi acum urmează să demonstrăm pe teren ce putem. Urmează 3 luni foarte importante pentru viitorul clubului nostru şi trebuie să fim la înălţime. În ceea ce priveşte lotul de jucători am luat decizia de a transfera jucători cu experienţă care nu au nevoie de o perioadă lungă pentru a se acomoda. Sper să fi luat cele mai bune decizii”, ne-a declarat Costel Enache.
FCM Dunărea întâlneşte sâmbătă, în primul meci oficial al sezonului, Unirea Slobozia, formaţia clasată pe locul 2 în serie. La echipa ialomiţeană evoluează fostul jucător al Oţelului, Ionuţ Macare.


Articole înrudite