29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cristian „Hammer” Ciocan l-a învins la puncte pe „Tancul din Caraibe”
Cristian „Hammer” Ciocan l-a învins la puncte pe „Tancul din Caraibe”

Patinoarul Dunărea din oraşul nostru a găzduit vineri seara prima gală, cea de box, din cadrul „Kombat Fest Galaţi”. Spre satisfacţia publicului prezent şi a organizatorilor, toţi pugiliştii români care au urcat în ring au fost declaraţi învingători. Cel mai aşteptat duel a fost fără îndoială cel dintre Cristian „Hammer” Ciocan şi Sherman Williams - „Tancul din Caraibe”, care a constituit main event-ul galei. Încurajat frenetic de spectatori, gălăţeanul a câştigat la puncte cu o decizie unanimă şi a obţinut a 18-a victorie la profesionişti. „Sunt ok, am fost la masaj de relaxare, sunt puţin accidentat, dar e ok. A fost o luptă pe cinste, Williams a fost un adversar dificil, greu de boxat cu el. Eu mi-am făcut treaba, mi-am dus până la capăt planul, acum aşteptăm meciul următor. Mă aşteptam să boxeze murdar, nu am intrat în jocul lui, mi-am făcut treaba. Atmosfera din sală a fost nebună, publicul a fost extraordinar, ţin să le mulţumesc. A fost o seară pe cinste, sper că oamenilor le-a plăcut ce au văzut în ring. Sherman Williams a fost un adversar care a venit să-şi facă treaba, nu a venit să piardă, nu s-a aruncat pe jos, a venit să câştige. Fiind un boxer foarte experimentat, m-am pregătit foarte mult, am încercat să ţin linia. A fost foarte rezistent, am ştiut asta, am lucrat pe partea fizică foarte mult. Mă aşteptam la stilul lui, un boxer care duce toate reprizele”, a declarat la finalul partidei Cristi Ciocan.

În co-main event-ului galei de vineri seara, Viorel „Bombardierul” Simion a câştigat centura mondială la categoria pană versiunea WBF, după ce l-a învins spectaculos prin KO în runda a treia pe ungurul David Kis. În meciul care a deschis gala, campionul din Superkombat, Amansio Paraschiv (România), care cu acest prilej şi-a făcut debutul în boxul profesionist, l-a învins la puncte, după patru runde, pe Nando Calzetta (Italia).

Al doilea meci programat la Kombat Fest a fost câştigat de Sorin „Pantera” Tănăsie, KO, după 48 de secunde din runda a II-a, în faţa ghanezului Sillah Cosby, debutant la profesionişti. Şi cea de-a treia luptă s-a încheiat înainte de limită, Cezar Juratoni l-a învins prin KO tehnic pe Aleksandar Todorovic (Serbia).

Meciul patru a programat un prim duel între doi sportivi din Germania. Senad Gashi l-a învins pe Marko Angerman, prin KO tehnic, în runda a II-a, într-un meci programat să se dispute pe durata a şase runde. Apoi, fostul adversar al lui Cristian Ciocan, Konstantin Airich (Germania) a pierdut prin KO tehnic meciul cu Adrian Granat (Germania), în runda a III-a. 

 


Articole înrudite