03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSA Steaua Bucureşti - CSU Galaţi 3:0 (25:16, 25:20, 25:17)
CSA Steaua Bucureşti - CSU Galaţi 3:0 (25:16, 25:20, 25:17)
După cele două victorii obţinute pe teren propriu, iubitorii voleiului din oraşul nostru au sperat într-o minune. Steaua a învins, în ultima etapă a Diviziei A1 masculine, Galaţiul şi a pus capăt, astfel, unei lungi serii negative. Cinci înfrângeri adunaseră steliştii înaintea partidei de sâmbătă, pe care au încheiat-o în trei seturi. Oaspeţii, ajunşi în capitală în ziua meciului, au intrat mai greu în joc şi au reuşit abia în actul secund să dea o replică mai bună adversarilor. A fost cel mai disputat parţial al partidei, în care, altfel, gazdele au avut controlul. Steliştii au obţinut o victorie meritată şi intră în vacanţă ceva mai senini.
CSU Galaţi a folosit formula: Ionuţ Manda (Marius Grigore), Cătălin Chicu, Ştefan Someşan, Florin Oprea (Lazăr), Bogdan Ene (Mircea Petrescu), Marian Apostu, Dragoş Þârlea - libero.
Declaraţii:
Daniel Banu, antrenor Steaua: „Este un succes normal, logic, nu se prevedeau probleme, dar mult prea multe s-au adunat, s-au creat neînţelegeri şi s-a ajuns unde s-a ajuns. Nu am foarte multe motive de mulţumire la finalul acestui tur. La ceea ce ce propuseserăm, 15 puncte, câte am reuşit până acum, sunt puţine. În 25 de ani de carieră, nu mi s-a întâmplat niciodată să trec printr-u şir atât de lung de insuccese. Acum, cred că le-am trăit pe toate în volei. Am avut o discuţie, jucători şi antrenori, după meci, cu conducerea clubului, cu domnul colonel Neagoe. Sper ca din retur să avem liniştea financiară pentru a reclădi atmosfera şi prietenia dintre băieţi”.
Ion Ivanov, antrenor CSU Galaţi: „A treia victorie nu ne-a mai ieşit. Am mers bine un set, dar poate nu am avut suficientă încredere în noi. Ne-am dorit la fel de mult victoria, însă gazdele s-au străduit parcă mai mult. Am avut un final de tur mai bun, dar va trebui să reuşim mai mult în retur”.


Articole înrudite